top of page
Concept stories

EVENT OCH BRÖLLOP

Låt våra dekoratörer hjälpa er med design och blommor inför erat event eller bröllop! 

 

Vi kan hjälpa er med allt från dekorationer, dukningar och olika blomsterarrangemang till helhetskoncept och stylade miljöer. Litet som stort uppdrag så finns vi till er hjälp. 

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte, fysiskt eller digitalt, för att sedan lämna en offert till er. 

 

Ska ni gifta er? Vad roligt, grattis! Här nedan hittar ni våra bröllopspaket.

Det lilla paketet

 

Det lilla paketet passar er som vill planera dekor och blommor själva men som vill ha en hjälpande hand på vägen. Innan bröllopet bollar vi massor av ideér tillsammans med er. Vilken stil ska bröllopet gå i? Hur ska brudbuketten se ut, yvig eller stram? Vilka ljus och blommor passar ihop med porslinet? Vi hjälper er med era funderingar och frågor och vi är även med på plats dagen innan bröllopet för att hjälpa till med placering av dekor och blommor. 

 

Pris: Från 7 000 kr inkl moms. 

Mellan paketet

Här får ni hjälp med idéer till dekor, dukning och blommor, både till er vigsel samt festlokal. Vi skapar moodboards och inköpslistor så att ni lätt kan hitta den dekor ni är ute efter. Olika typer av blomsterarrangemang skapas och vi binder även buketter och corsage. Självklart hjälper vi till dagen innan bröllopet och checkar av så att allt ser bra ut, vi dukar och dekorerar festlokalen. 

 

Pris: Från 14 000 kr inkl moms.

Stora paketet

Vill ni ha hjälp med det mesta och släppa allt som handlar om dekor och blommor? Då passar det stora paketet er, vi är med från början till slut. Vi sköter planering och inköp av dekor och blommor, skapar blomsterarrangemang samt buketterna och corsagen. Vi bollar alla ideér och utföranden tillsammans med er under tidens gång. Vi finns på plats dagen innan och samma dag som bröllopet för att göra i ordning festlokal, vigselplats och övriga ytor som ska dekoreras till er stora dag. 

 

Pris: Från 22 000 kr inkl moms. 

Blomster paketet

Behöver ni hjälp att binda brudbuketten? Kanske även tärnbuketterna och corsagen? Vi hjälper er gärna med det! Yvig som stram, neutral färgskala eller färgbomb. Det spelar ingen roll, oavsett så är det kul att få hjälpa er med blommorna till er stora dag. 

Vi kan också hjälpa er med blomsterarrangemang till vigselplats och festlokal. 

Pris: Från 4000 kr inkl moms

LocksenVisuals-Malin&Calle-155.jpg
DSC_5893.jpg
DSC_6583_edited.jpg
LocksenVisuals-Malin&Calle-320.jpg
DSC_5254.jpg
bottom of page